Rólunk

Az Ikanov Ügyvédi Iroda egy széleskörű partnerséggel rendelkező, független magyar ügyvédi iroda, amely Budapest központjában található. Az ügyvédi irodát Dr. Ikanov Gábor ügyvéd alapította 2010-ben. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk a hozzánk forduló Ügyfeleknek, kiemelt szakterületünk a biztosítási és a kártérítési jog. Az Ikanov Ügyvédi Iroda megalakulása óta jelentős szerepet vállal a baleseti károsultak érdekeinek érvényesítésében.

Alapvető célunk, hogy minden baleseti károsult teljes mértékben hozzájusson az őt megillető kártérítéshez. Ezért minden esetben egyedi és innovatív megoldásainkkal az elérhető legmagasabb kártérítés megszerzését célozzuk.

Küldetésünk

Hisszük, hogy az emberi élet a legfontosabb érték. Így a hatályos törvények és a bírósági gyakorlat ismeretében minden baleseti károsult Ügyfelünk részére az elérhető legmagasabb kártérítés megszerzését célozzuk. Működésünket nem befolyásolják külső körülmények, azaz tudatosan nem kötelezzük el magunkat biztosítók és munkáltatók irányába. Nem kívánunk ésszerűtlen kompromisszumokat kötni, csak és kizárólag Megbízóink érdekeit képviseljük a törvényi előírásoknak megfelelően.

Kiemelkedő szakterületeink a munkahelyi balesetek, a foglalkozási megbetegedések és a közlekedési balesetek utáni kárrendezés. Elkötelezettek vagyunk továbbá minden olyan kárügy képviseletére, ahol a káreseményekben áldozatként szereplő személyek és társaságok jogaikat kívánják érvényesíteni.

Ingyenes jogi tanácsadással és sikerdíjas megbízási konstrukciókkal állunk a hozzánk forduló baleseti károsultak rendelkezésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!