Szakterületek

Kártérítési és biztosítási jog

Irodánk kiemelt szakterülete a kártérítési és biztosítási jog. Különös figyelmet szentelünk a közúti és a munkahelyi balesetekből eredő személyi sérüléses károk, illetőleg hozzátartozói igények megtérítésére. Teljes körű és naprakész jogi tanácsadással és jogi képviselettel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Innovatív megoldásainkkal és széleskörű szakértői kapcsolatrendszerünkkel pontosan felmérjük a felmerült károkat és a legoptimálisabb eredmény elérésére törekszünk.

Ingyenes jogi tanácsadást kérek!

Ingatlanjog

Irodánk rendszeresen nyújt jogi tanácsadást ingatlan adásvétellel kapcsolatban, illetve készít ingatlanokra vonatkozó szerződéseket. Eljárásaink kiterjednek a földhivatali és banki hitelszerződésekkel kapcsolatos ügyintézésekre is. A fentieken túl vállaljuk társasházak és lakásszövetkezetek jogi képviseletét, legyen szó állandó vagy eseti megbízásról.

Társasági és cégjog

Irodánk gazdasági társaságok alapításával és működésével kapcsolatos teljes körű jogi szolgáltatást vállal állandó vagy eseti megbízás alapján. Ezen túl csődeljárásban és felszámolási eljárásokban történő képviseletet is vállalunk.

Büntetőjog és szabálysértési jog

Irodánk eseti megbízás alapján vállal védői képviseletet, valamint sértetti képviselet ellátásával a bűncselekmények áldozatainak segítségére is próbál lenni.

Munkajog, társadalombiztosítás

Tevékenységünk kiterjed a munkaviszonnyal, a munkavédelemmel és a foglalkoztatással kapcsolatos jogi szolgáltatás nyújtására. Tevékenységünk során jogi tanácsadással, okiratszerkesztéssel, állandó jogi képviselet ellátásával, bírósági és hatósági eljárások során történő jogi képviselettel, valamint munkajogi audit ellátásával állunk Ügyfeleink szíves rendelkezésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!