Megbízási díj

Sikerdíjas alapú megbízások

Minden megbízást egyedinek tekintünk, melynek alapján nem dolgozunk előre kőbe vésett árakkal. Munkadíjunkat mindig az ellátandó feladathoz, a feladathoz kapcsolódó felelősséghez, illetve megbízóink igényeihez, lehetőségeihez igazítjuk.

Irodánk minden egyes ügy elvállalása előtt alaposan felméri az ügy ellátásával kapcsolatos költségeket és munkaterhet, és csak ezt követően tesz ajánlatot a megbízási díjra.

Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy a balesetben megsérült károsultak nagyon nehéz anyagi helyzetben vannak. Irodánk ezért a baleseti károsultak részére teljes körű és ingyenes jogi tanácsadást nyújt, illetve jogi képviselet ellátására történő felkérés esetén sikerdíjas megbízási konstrukciókkal áll szíves rendelkezésükre.

A baleseti károsultak tehát ügyvédi munkadíjat csak a részükre szerzett kártérítésből fizetik. Ügyvédi Irodánk tehát megelőlegezi a kárrendezési eljárás költségeit, melyet általában tartalmaz a sikerdíj összege is.

Baleseti károsultaknak tehát csak akkor keletkezik költsége, ha bevételhez jutnak az eredményes kártérítési eljárás végén.

Konzultációs díjunk egyébiránt 20.000,-Ft + ÁFA. Baleseti károsultak vonatkozásában a konzultációs díjat elengedjük, számukra ingyenes jogi tanácsadást nyújtunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!